Farostlemez szegelese?
Elmész egy asztaloshoz, aki 2-3.000ft-ért méretre vág neked mondjuk fehér színű bútorlapot. Azt meg otthon összecsavarozod. A hátuljára meg szögellsz farostlemezt. Csak simán farostlemezből az életben nem fogsz olyan babaházat készíteni ami tartós lenne.
Szóval papír, ceruza, tervezd meg, aztán meg irány egy oylan helyre ahol anyag is van-és méretre is vágnak. Mégis csak a lányodról van szó, szerintem ennyit bőven megér.
Ilyen kicsi babaházat megtudsz csinálni belőle. Én is azt hittem, hogy a kislányodnak megfelelő méretűt szeretnél készíteni!
Vegyél fa ragasztót, az is összefogja,ha viszont játszani is fog vele, amiben biztos vagyok, akkor készíts egy kis vázat vékony lécekből és csavarokkal fogasd össze! A szög nem marad meg a farost lemezben sokáig, ezért lenne jó ha lenne mögötte egy vékony léc amiben megtud kapaszkodni, de akkor is a csavart ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!