HORGOLÓK! Sapkát szeretnék horgolni, de egyszerűen! Hogyan?
Figyelt kérdés
Millió videót találtam youtubeon de egyik sem olyan amilyet én szeretnék horgolni.2013. okt. 17. 13:06
1/3 Vörösnefelejcs válasza:
Millet szeretnél horgolni?
2/3 A kérdező kommentje:
valami vastagabbat és férfinak
2013. okt. 17. 18:22
3/3 Vörösnefelejcs válasza:
Hehe.
Épp visszanéztem, hogy írjam, ha egyszerűt akarsz, akkor az a legjobb, ha spirálban mész, akármilyen pálcával. Vastag fonalból, min. négyes horgolótűvel. Én személy szerint nem szeretem a sima pálcákat, de egy sapka rövidpálcával még elmegy. Csinálsz egy kört, úgy, hogy simán mész a spirállal, míg kb 10 centis nem lesz az átmérő. Onnantól meg fogyasztasz, hogy de szőnyeg legyen belőle, hanem "cső" lefelé. Ez a legegyszerűbb sapka.
Ha akarod, írj egy privit, és küldj valami képet, amit akarsz, vagy hogy milyen mintát, szemet, egyebet gondoltál. Valószímű, hogy tudok olyan mintát küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!