Zsindely alá kell tenni valami alátét lemezt?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy van a deszkázat és arra kátrány papirt két rétegbe úgy hogy egymást át fegye és ara szegelem a zsindelyt , vagy lehet egyből a deszkázatra szegelni2013. okt. 12. 08:07
1/10 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy kell alá valami.Mi még tetőfóliát is raktunk a kátránypapír alá egy rétegben,de a kátránypapír csak egy rétegben volt.
2/10 anonim válasza:
ha tetőre megy, akkor kell a kátránypapír, de elég az egy réteg, ha meg kutyaházra, akkor felesleges, de még egy szaletlire is elgondolkoznék...
3/10 A kérdező kommentje:
Előtetőre megy
2013. okt. 12. 10:21
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem nem túl jó ötlet, ez mindjárt összerogyik... és a zsindelynek elég jó súlya van... én nem tenném rá...
6/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem mesze van attól hogy le szakagyon nem én csináltam jó kinéznék hogy ha megyek ki az ajtón rá a fejemre puff ,neki támasztottam a létrát fent voltam engem kibirtt a 80 kg súlyomal
2013. okt. 13. 10:49
7/10 anonim válasza:
akkor csak ránézésre tűnt instabilnak... én csak azért nem raknék rá, mert általában több 10 négyzetméteres tekercsben árulják...
8/10 A kérdező kommentje:
Mit árulnak töb 10 négyzetméteres tekercsbe én zsindelyről beszélek ez a zsindely [link] te most a kátránypapiral kevered szerintem
2013. okt. 13. 11:25
9/10 anonim válasza:
én a kátránypapírról beszéltem most, hisz arról szól a kérdésed, hogy kell-e alá, és arra mondtam, hogy én nem tennék... :)
10/10 A kérdező kommentje:
Aha értem amúgy ez még nincs kész tejesen lehet hogy a két szélere teszek gerendát , az a vas szerkezet az eredetileg muanyag hullám lemezre volt tervezve az is volt rajta csak szét ment és nem tudtam olyat szerezni azért gondoltuk igy majd ha kész lesz teszek fel képet hogy milyen lett .
2013. okt. 13. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!