Blaiseboy kérdése:
Milyen kesztyűt vegyek magamnak bútor cipeléshez?
Figyelt kérdés
A munkám során sokszor kell kartonba, vagy fóliába csomagolt bútort kiszállítanom. Milyen kesztyű volna a legalkalmasabb? leginkább az volna, fontos szempont, hogy nem csússzon a fólián, de bírja is a strapát. Köszönöm a válaszokat!2013. okt. 4. 22:59
1/5 Sanyimester válasza:
Szerelő kesztyűnek nevezik, a kézfejen szövet, a tenyéren gumírozott, barkácsboltban lehet kapni.
2/5 supra01 válasza:
3/5 anonim válasza:
A strapát egyik sem bírja hónapokon, esetleg éveken át! A varrásnál mindegyik el kezd foszlani, ha meg beleakad valamibe akkor könnyen kiszakad. Ez ilyen, váltogatni kell őket, mégsem munkás kesztyűk.
Én motoros boltban vettem szövet kesztyűt, az is tapadási felületes, tehát nem csúszik! Valamint van a kézfejen a bütyköknél is egy védőréteg, jól jön a szűk ajtófélfáknál!
Persze drágább volt, de már 2 éve nyúzom, csak nem minden munkanap, de még semmi baja!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ironclad kesztyűk között nézegetek, szerintem ott találok majd megfelelőt, de kicsit körbejárom még a kérdést...
2013. okt. 5. 17:50
5/5 anonim válasza:
A szövet/gumibogyós kesztyű a legjobb, pontos nevét nem tudom, de megpróbálom leírni: Pamut kesztyű amin sárga kis gumipöttyök vannak a tenyér felöli oldalon. Még a sima felületek is jól tapadnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!