FÉG gázkazánban épphogy csak ég a láng, nem tudom az erősséget szabályozni. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Most próbáljuk beindítani idén először és mintha nagyon kevés lenne a gáznyomás, épphogy csak pislákol benne a tűz. És a tekerővel hiába próbálnám állítani az erősséget, nem reagál rá. Van esetleg valami tipp? El tud dugulni a gázcső vagy ilyesmi? Vagy valami elektronikai hiba lehet?2013. okt. 4. 19:51
1/5 anonim válasza:
Mi lehet a gond?
az, hogy illetéktelen próbálja megpiszkálni!
(aztán, ha repül a ház "a műszaki zseni" jajong legjobban, szidva a gyártót, ...már ha túléli!)
2/5 Napkiraly válasza:
elkoszolódik. Nem világos,hogy konvektor vagy cirkó,de tisztítani kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs piszkálni. De este 8kor hova hívjak szerelőt? Gondoltam hátha találkozott már valaki hasonlóval és legalább leszűkíthetjük a lehetőségek körét. De hogy ezen az oldalon mindenki csak okoskodni tud az nagyon fárasztó. Még elolvasni is fárasztó a rosszindulatú, károgó megjegyzéseket. A KÉRDÉSEKKEL FOGLALKOZZON MINDENKI! Ha nem megy, akkor tünés!
2013. okt. 4. 22:59
4/5 A kérdező kommentje:
Napkirály köszi!
2013. okt. 4. 23:01
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen van .C-24. És a családban több is. El van koszolódva a beáramló gáznál lévő szűrő. 100%. Azt kell kitisztítani és jó lesz. Az első begyújtáskor szokott jobbára előfordulni.Pár perc alatt ki lehet takarítani. [link] .A képel látható réz színű nagy anya alatt a csőben van a szűrő,kb :36 v 41 kulcs fogja.és alul a beáramló vezetékről kell oldani a csövet. De SZIGORÚAN CSAK GÁZKÉSZÜLÉK SZERELŐ VÉGEZHETI !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!