Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen áron dolgoznak Budapest...

Milyen áron dolgoznak Budapesten a késélezők?

Figyelt kérdés
Próbáltam keresgélni az interneten utánuk. De szerintem a késélezőknek nincsenek weblapjaik. Ha találtam is párat, ott árak nincsenek feltüntetve. Max. annyi, hogy megegyezés szerint. Hát a jó anyjukat!

2013. szept. 30. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. szept. 30. 20:03
 2/4 kovpet ***** válasza:
2013. okt. 1. 00:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de releváns választ várnék. Azt én is meg tudtam nézni eddig, hogy milyen fenőköveket és késélezőket tudnék venni. (Amit majd meg is fogok egyébként tenni.) De a kérdés nem erre vonatkozott.
2013. okt. 1. 07:34
 4/4 kovpet ***** válasza:
100%

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de én semmiképp nem vinnék éleztetni kést. Olcsót azért, mert nem éri meg, akármilyen kaszakövön (150-200Ft) megélezem, majd egy másik kés fokán vagy kerámia pohár alján megfenem, ha nincs kő és fenőacél. Olcsóbb és gyorsabb, mint cipelgetni.

Drágát meg azért nem, mert nem akarom, hogy az esetleges kókler szétköszörülje, átprofilozza és kilágyítsa a pengét.

Minden esetre, ha mindenképp akarod, akkor az extrametal pl vállal ilyet, őket fel tudod hívni. Az extrametal.hu -n van élezés link meg telefonszám is. Ők *talán* nem rontják el.

2013. okt. 1. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!