Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Valakinek valami ötlete?

Valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Dekorgumiból szeretnék Micimackót csinálni,megvan hozzá a sablon is,de hogy másoljam rá a szemeket,szájat,pólóját,stb? Mert olyan ügyes nem vagyok,hogy szabad kézzel rá tudjam rajzolni.
2013. szept. 25. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Az indigó papírra emlékszel még?
2013. szept. 25. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Emlékszem. Próbáltam is már indigóval,de nem másolta át.
2013. szept. 25. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos más most hirtelen nem jut az eszembe. :(
2013. szept. 25. 20:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Azóta én is gondolkoztam ezen persze,de más nem jutott eszembe,csak az,hogy inkább megpróbálkozom valami más figurával,ami könnyebb és megtudom rajzolni szabad kézzel is. :)
2013. szept. 25. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Beugrott, hogy régen még a nővéremnek volt valami átlátszó műanyagból készült, mese hős mintája, ami úgy volt perforálva, hogy a főbb kontúroknál a ceruza vagy rotring hegye átfért, közvetlen a papírra! Papír-írószer boltban azért nézz szét lehet, hogy tudnak ajánlani valamit. Sok sikert, és jó időtöltést! :))
2013. szept. 25. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Hátha sikerül ilyet beszereznem,nagy segítség lenne.
2013. szept. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!