Nyuszifej kérdése:
Túl magas a nyomás a kazánomban, hogy tudnám kiengedni a felesleges vizet?
Figyelt kérdés
Normál esetben is a 3-ason van(!!!!), ha megengedem a forró vizet kicsit visszaugrik, de a forró víz nem lesz annyira forró. Ha bekapcsolom a fűtést akkor is visszaugrik, de idővel elkezd felfele menni, nem vártam meg mi lesz belőle így lekapcsoltam. Típusa Potterton GoldCombi HE.2013. szept. 15. 18:11
1/3 anonim válasza:
Én hülye vagyok az egészhez, de nem értem mi köze van a vízmelegítő részének a fűtéscsövek nyomásához. Van egy stift ami átcsúszik ha melegvizet vesz az ember és utána folytatja a fűtést, talán ez ragadt be. A nyomás csökkenését egy radiátor légtelenítésével is meg lehet tenni, de veszélyes nyomásnál a kiegyenlítő tartály is elengedi a vizet, illetve a cirkónál is kell lenni leengedő csapnak, mint ahogy feltöltőnek is.
Most csak okoskodtam, kérlek ne vedd készpénznek.
2/3 anonim válasza:
---de a 3 bar az tényleg sok. 2 is bőven elég lenne maximum állásnál. Szerintem. A minimum meg 1 körül.
3/3 anonim válasza:
Én sem vagyok szakértő, de én is arra tippelek, hogy levegős a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!