Makkethoz hol tudok venni festék készletet?
Figyelt kérdés
nem akarom darabonként megvásárólni esetleg valahol lehet venni egy festék készletet ami több színt tartalmaz?2013. júl. 28. 18:09
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak darabonként tudod, tekintve hogy 1-1 maketthez más és más színek vannak, és mindegyikhez meg van adva a színkód.
2/5 anonim válasza:
Bemész a makettboltba, és mikor megveszed a kíván makettet, még azt mondod:
Tessék már adni az ehhez való összes festéket, mer egy darabom sem nincs. Meg esetleg ha még ecsetet is adna, ami kellhet az esztétikus festéshez. Köszönöm, mennyi lesz?
Ha már megvetted, akkor mész a papírjával, és ugyanezt elmondod. Nyilván, ha ecseteid vannak, ezt nem kell kérned. Legközelebb pedig megnézed, hogy milyen festéked van, és azt értelemszerűen nem veszed meg.
3/5 A kérdező kommentje:
csak gondoltam komolyabban elkezdtem makketozni és nincs kedvem egyenként és venni akartam egy nagy készletet a különbözü szin kódot megkikeverni
2013. júl. 28. 22:57
4/5 anonim válasza:
Akkor bemész, veszel 3-4 féle sárgát, kéket, pirosat, illetve fehéret meg feketét. Esetleg kész zöldeket. Ezekből már egy jó érzékkel megáldott ember ki tud keverni akár 2000 kombinációt vagyis árnyalatot is.
5/5 A kérdező kommentje:
és tudtuk ajánlani oldalt ahonnan tudnék venni jó minőségüt és jó árba:) a pontozást megkapjátok
2013. júl. 29. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!