Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen varrógépet ajánlanátok...

Milyen varrógépet ajánlanátok kezdőnek?

Figyelt kérdés
Olyan 35 ezer körül gondoltam.Újat szeretnék mindenképp.Egyébként nehéz megtanulni varrni?Lenne olyan a családban aki segítene csak neki a gépe már nem jó.
2013. júl. 26. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. 35 ezerért ne vegyél varrógépet. Nem viccelek. Gyűjts rá többet. Olyat, amit megéri venni, 50-60 közül lehet kapni. Az oka egyszerű: ha nem fém alkatrészest veszel, akkor tönkremegy egy vagy két év múlva, és dobhatod ki a fenébe. Márpedig a fém alkatrészes ennél drágább. Én melegen ajánlom a Bernina és a Brother gépeket, a legjobbak közé tartoznak a piacon. Ha nem tudod pontosan mit válassz, itt kérhetsz telefonon valóban szakértő tanácsot: [link] Én a gépeimet is itt vettem, mind a locknál mind a hólózónál mind a sima varrógépnél óriási segítséget tudtak nyújtani. A legolcsóbb bernina bernette-jük 45.000, ha több nincs, akkor én azt venném. Igazán megbízható, svájci márka.

2. Nem nehéz megtanulni varrni, ha szisztematikusan, következetesen csinálod, nem a saját fejed után menve:) Melegen ajánlom a burda varrás kézikönyve kezdőknek + bármilyen burda magazint. Kezdd a könnyű mintákkal. Azért jók, mert az anyagszükséglettől a felfektetési rajzon át az összeállításig mindent részletesen leírnak, sokszor illusztrálnak is.

2013. júl. 26. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy kb hasonló kategóriás Toyota van, több mint 10 éves, 1x kellett szervizelni. Hobbicélra tökéletes. Ha elromlik majd, én is egy okosabbat szeretnék, a mostani nem lockos. Tehát ha van egy kicsit több pénzed, akkor hallgass 1.-re és válassz onnan.

A 2. kérdésben is igaza van, burdából tök jól meg lehet tanulni varrni.

2013. júl. 26. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
A Burdánál sokkal jobb Cser Àgnes Szabás- varrás c. könyve.
2013. júl. 26. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3.: Az a könyv 30 éves. A burdáé 2007-es. Tehát ha a kedves kérdező elavult, válltöméses, nem sztreccs anyagokat szeretne szabni, karcsúsítás nélkül és így tovább, akkor valóban az a jobb. A burdáé modernebb, manapság használhatóbb.
2013. júl. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!