Milyen varrógépet ajánlanátok kezdőnek?
1. 35 ezerért ne vegyél varrógépet. Nem viccelek. Gyűjts rá többet. Olyat, amit megéri venni, 50-60 közül lehet kapni. Az oka egyszerű: ha nem fém alkatrészest veszel, akkor tönkremegy egy vagy két év múlva, és dobhatod ki a fenébe. Márpedig a fém alkatrészes ennél drágább. Én melegen ajánlom a Bernina és a Brother gépeket, a legjobbak közé tartoznak a piacon. Ha nem tudod pontosan mit válassz, itt kérhetsz telefonon valóban szakértő tanácsot: [link] Én a gépeimet is itt vettem, mind a locknál mind a hólózónál mind a sima varrógépnél óriási segítséget tudtak nyújtani. A legolcsóbb bernina bernette-jük 45.000, ha több nincs, akkor én azt venném. Igazán megbízható, svájci márka.
2. Nem nehéz megtanulni varrni, ha szisztematikusan, következetesen csinálod, nem a saját fejed után menve:) Melegen ajánlom a burda varrás kézikönyve kezdőknek + bármilyen burda magazint. Kezdd a könnyű mintákkal. Azért jók, mert az anyagszükséglettől a felfektetési rajzon át az összeállításig mindent részletesen leírnak, sokszor illusztrálnak is.
Nekem egy kb hasonló kategóriás Toyota van, több mint 10 éves, 1x kellett szervizelni. Hobbicélra tökéletes. Ha elromlik majd, én is egy okosabbat szeretnék, a mostani nem lockos. Tehát ha van egy kicsit több pénzed, akkor hallgass 1.-re és válassz onnan.
A 2. kérdésben is igaza van, burdából tök jól meg lehet tanulni varrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!