Az üvegajtót milyen pánttal lehetne felrakni?
Figyelt kérdés
Egy szekrényen van egy üvegajtó 50X50 cm,két pánt fogta de tönkrementek.Szeretném kicserélni őket ,de eddig nem találtam sehol olyat,mint amilyenekkel fel volt fogatva az ajtó,a szekrény már elég régi darab.
Ha véletlenül volna itt egy bútorasztalos aki meg tudná mondani,hogy milyen típusú pánt kellene,akkor azt nagyon megköszönném.Ja és olyan kellene amihez az üveget nem kellene átfúrni.Van ilyen?
2013. júl. 26. 10:18
1/5 anonim 

válasza:

Goggle kereső -> üvegajtó zsanér
Ezernyi találat, de szerintem az OBI-ban, Baumax-ban, (stb.) is lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
üvegajtó zsanér
2013. júl. 26. 10:51
3/5 A kérdező kommentje:
Oké ennyit én is tudok,de több típus van.Olyan kellene amit az üveg átfúrása nélkül is fel lehetne szerelni.Eddig legalább 5 barkácsboltban néztem ,de sehol sincs.
2013. júl. 26. 10:54
4/5 anonim 

válasza:

ez a fajta az, csavarokkal és gumi alátéttel kell bele szorítani. kevesen tartanak ilyent, mert ritkán kell.nagyobb barkácsboltban,vagy ahol bútorlapot vágnak és vannak tútortartozékok. rosszabb esetben rendelsz ilyen helyről
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Próbálok rendelni a netről.
2013. júl. 26. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!