Mivel lehetne megoldani ezt? (lent)
Figyelt kérdés
(Nem tudom,hogy jó kategóriába raktam-e a kérdést.) Szóval,készítettem Photoshoppal pár egyedi vignettát,hogy egyediek legyenek a füzeteim,de nem tudom,hogy hogy fogom őket felragasztani,mert a technokol miatt átlátszana,a cellux szerintem nagyon meglátszik (bár eddig ez a legnormálisabb megoldás),olyan papírunk meg nincsen,aminek ragasztós a hátulja (mint egy matricának). Van egyéb ötlet?2013. júl. 21. 17:46
3/5 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne,csak nem biztos,hogy lehet itt nálunk kapni,de majd megnézem,köszönöm.
2013. júl. 21. 18:10
4/5 anonim 

válasza:

Kapható ragasztós (öntapadó) oldalú nyomtató papír. Próbáld ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,hogy van olyan,de megnéztem,és sehol sem lehet kapni ebben a városban.
2013. júl. 22. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!