Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Infrafűtés? Ma hallottam...

Adathor kérdése:

Infrafűtés? Ma hallottam előszőr! Megéri?

Figyelt kérdés

Csak az válaszoljon akinek van ,be van vezetve.

Akinek nincs ,de nagyon okos,azok ne válaszoljanak,köszönöm!

2013. júl. 15. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én infrafűtési rendszereket tervezek, és a tervrajzaim jórészt külföldön értékesítem. De mivel nekem nincs infrafűtő eszköz telepítve a házamba, így kérésednek eleget téve választ sem írok a kérdésedre. Igazán nincs mit! :)
2013. júl. 15. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért volt pofád ide írni...
2013. júl. 15. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

jó lesz ez igy!nagypof.ával bután sőt ostobán létezni,és mindenkive ugy beszélni mintha a seg.g.e.d.b.ől rántottad volna ki-gratula.

az udvariasságot hírből sem ismered,és bebujsz egy nicknév mögé arcoskodni.

kemény pubi vagy.de van erre más szó is.remélem azt megkapod még sorozatban ha nem veszel vissza az arcodból.

válasz pedig a stilusod miatt nem fogsz kapni-ez a minimum amit megérdemelsz a nagy seg.g.b.e.r.u.g.á.son kivül.ugy virtuálisan.

2013. júl. 16. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Miért vagy felháborodva?

Kovács Mihály vagyok kedves vörösbor!

Nem volt érthető a kérdésem meg a melléírtak?

Nem azt kérdeztem,hogy :Van valaki aki tervez infrafűtést de még soha nem épített?

Ez volt?

Na látod!

Csak unom már,hogy sokan akiknek semmi közük a kérdésekhez egyszerűen ingerenciát éreznek és "válaszolnak"

Ja meg ez ilyen igazságbajnokaiból is!

Ez egy szabad ország! Téged is elküldhetnélek a f.......a mellé teszem jogosan ,hiszen te sem a feltett kérdésre válaszoltál,bár lehet,hogy a kis megjegyzést el sem olvastad!

2013. júl. 16. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

egyes! leülhetsz.

irgalmatlan sok agresszió van benned.további kellemes vagdalkozást kivánok-bár helyette ismeretek és tudás megszerzése ,sokkal hatékonyabb lenne.minden b.arom tud elküldeni akárhova bárkit.ehhez pont elegendó annyi mint amennyi neked van.

2013. júl. 17. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
igen van. be van szerelve 1,5 éve, de nem merek többet írni, mert félek,hogy kikapok...
2013. júl. 17. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha meg volna az ehhez való ismeretem és tudásom akkor nem írnék ide...

Ha meg volna és ilyen kérdést tennének fel akkor válaszolnék rá és nem okoskodnék vagy trollkodnék vagy amit te is teszel éppen...

Szóval, remélem most már leszakadsz és talán látsz egy olyan kérdést amire tudod a tényleges,kimerítő,segítőképes választ...

2013. júl. 17. 21:21
 8/9 anonim válasza:

Én egyetértek a kérdezővel!

Ez olyan,mint a 2+2?

1. hát matekból nem vagyok annyira jó de nagyon szeretek táncolni...

2. 2+2=4

Bingóó!

2013. júl. 17. 21:53
 9/9 Zoltán112 válasza:
Basszátok meg megveszem ki ptóbálom és 6 hónap múlva minden infrás kérdésre megírom a tapasztalatomat mert úgy látszik erre az egyre senki nem volt képes a 16 talált kérdezőknek :)
2016. aug. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!