Infrafűtés? Ma hallottam előszőr! Megéri?
Csak az válaszoljon akinek van ,be van vezetve.
Akinek nincs ,de nagyon okos,azok ne válaszoljanak,köszönöm!

jó lesz ez igy!nagypof.ával bután sőt ostobán létezni,és mindenkive ugy beszélni mintha a seg.g.e.d.b.ől rántottad volna ki-gratula.
az udvariasságot hírből sem ismered,és bebujsz egy nicknév mögé arcoskodni.
kemény pubi vagy.de van erre más szó is.remélem azt megkapod még sorozatban ha nem veszel vissza az arcodból.
válasz pedig a stilusod miatt nem fogsz kapni-ez a minimum amit megérdemelsz a nagy seg.g.b.e.r.u.g.á.son kivül.ugy virtuálisan.
Miért vagy felháborodva?
Kovács Mihály vagyok kedves vörösbor!
Nem volt érthető a kérdésem meg a melléírtak?
Nem azt kérdeztem,hogy :Van valaki aki tervez infrafűtést de még soha nem épített?
Ez volt?
Na látod!
Csak unom már,hogy sokan akiknek semmi közük a kérdésekhez egyszerűen ingerenciát éreznek és "válaszolnak"
Ja meg ez ilyen igazságbajnokaiból is!
Ez egy szabad ország! Téged is elküldhetnélek a f.......a mellé teszem jogosan ,hiszen te sem a feltett kérdésre válaszoltál,bár lehet,hogy a kis megjegyzést el sem olvastad!

egyes! leülhetsz.
irgalmatlan sok agresszió van benned.további kellemes vagdalkozást kivánok-bár helyette ismeretek és tudás megszerzése ,sokkal hatékonyabb lenne.minden b.arom tud elküldeni akárhova bárkit.ehhez pont elegendó annyi mint amennyi neked van.

Ha meg volna az ehhez való ismeretem és tudásom akkor nem írnék ide...
Ha meg volna és ilyen kérdést tennének fel akkor válaszolnék rá és nem okoskodnék vagy trollkodnék vagy amit te is teszel éppen...
Szóval, remélem most már leszakadsz és talán látsz egy olyan kérdést amire tudod a tényleges,kimerítő,segítőképes választ...
Én egyetértek a kérdezővel!
Ez olyan,mint a 2+2?
1. hát matekból nem vagyok annyira jó de nagyon szeretek táncolni...
2. 2+2=4
Bingóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!