TappancsMancs kérdése:
Szekrényben polc áthelyezése hogyan? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szekrényben szeretnék egy polcot lejjebb tenni, fúrógép már van. Azokkal a fém stiftekkel van betéve így elég lenne neki egy egy furat és kész is lenne, csak mire kéne vigyáznom, hogy ne billegjen és vízszintes is legyen meg ilyenek? Hogy kell ezt csinálni?#polc #polc áthelyezés
2013. júl. 12. 10:12
1/8 anonim válasza:
Ha az eredeti polc szép vízszintes volt, a meglevő lyukaktól mérj ki pontosan ugyanannyi távolságokat lefelé, ha oda pontosan fúrsz, jónak kell lennie.
Ha az eredeti rossz volt, az új helyre, (mondjuk alulról mérve) azonos magasságba vízszintmérővel húzz vonalat mindkét oldalon, azon jelöld a leendő furatok helyét.
Ha bizonytalan vagy, és nincs fához való csigafúród, 2-es fúróval fúrd elő a lyukakat, és akkor nem mászik el a nagyobb fúró.
Ne fúrd át a szekrény oldalát, használj fúrásmélység-korlátozót, vagy a fúró szárára tekerj szigetelőszalagból jelzést, milyen mélyre mehetsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Fúú köszi a használható választ! Nézem akkor milyen most.
2013. júl. 12. 12:56
3/8 A kérdező kommentje:
A furat merőlegességét hogyan tartsam? Kézi fúró van hozzá. Van erre valami trükk?
2013. júl. 12. 12:57
4/8 anonim válasza:
Tehetsz a fúró mellé kicsiny derékszöget, az segíthet a pozicionálásban, de ha odafigyelsz, és igyekszel merőlegesen tartani a gépet, nem lesz baj. Gondolj bele, az a kis fémpöcök csak pár milliméterre lóg ki, sasszem kellene, hogy valaki meglásson rajta pár fokos ferdeséget.
5/8 A kérdező kommentje:
Aha lejtett is kicsit, bár eddig nem néztem ezért nem vettem észre. Kb 2mm-t.
2013. júl. 12. 13:32
6/8 A kérdező kommentje:
Derékszögét is megnéztem és úgy is lejtett.
2013. júl. 12. 13:37
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó lett, elő is fúrtam még pontoztam is előtte. A fúróra tettem jelölést is az is jó volt.
2013. júl. 12. 16:28
8/8 anonim válasza:
Gratulálok! Légy mindig precíz, körültekintő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!