Milyen multimétert vegyek?
Nem kell teljesen professzionális cucc, csak itthoni hobbi, ház körüli, autószerelési munkákhoz való. De azért kicsit jobb minőségű, mint a kínai 1000 Ft-os.
Milyet vegyek? Maximum 10.000 Ft-ot szánnék rá.
10.000 Ft-ért már tudsz válogatni...
Én kínait vettem, hobbi célokra megfelel, volt vagy 3000 Ft. Ha jobbat akarsz és nem zavar hogy kicsit használt, vegyél vateráról, jobb és strapabíróbb cuccot tudsz találni olcsón.
Nem tervezek áramköröket. Ennyire mélyen nem foglalkozom a témával.
Az első válaszoló tanácsára pont egy DT-9205-re licitálok a Vaterán.
Köszönöm a válaszokat.
200mA árammérésben igencsak csekély érték. Ráadásul a conrad túlárazza a dolgokat. A voltcarft a saját márkás multimétere. Ha jól tudom, gyakorlatilag főleg Uni-T multiméterek, csak más külsőt kaptak.
Ennyiért már inkább ez:
A hőmérsékletmérés nagyon jól tud jönni, tudod használni. 10A-ig képes áramot mérni, ami már elegendő a legtöbb esetben. Persze tel van még minden földi jóval, amit ha nemigen foglalkozol elektronikával, akkor biztos nem használsz. Ilyen a frekvenciamérés, kapacitásmérés, kitöltési tényező mérése. Persze ha rászánsz ennyit egy multira, megéri megvenni.
Ha nem, akkor itt van ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!