Sütőlemez: milyen anyagból érdemes szabatni?
Szabadtűzön használnám, grill jellegű dolgokra. Azt szeretném tudni, hogy milyen anyagokból (főleg fém és főleg a rendeléskor használatos név, hogy egyértelműen élelmiszer sütésére alkalmasat rendeljek)
Találkoztam ilyennel, hogy savállóból ne, mert akad benne némi cián, meg az alumínium is inkább hővezetőnek, élelmiszerrel ne érintkezzen, meg hogy rozsdamentes és rozsdamentes közt is lehet ilyen különbség, tehát gondolom több szót érdemel a téma, és reménykedem, hogy jár erre olyan, aki tud már egy s mást pl. élelmiszeripari minősítések feltételeiről... :)
Na meg persze az ár: ha a tescos, félméteres "tárcsa" ötezer forintjára jó alternativa valami, akkor lesz csak igazán nagy az öröm aprajafalván... :)
Köszi előre is!
"Találkoztam ilyennel, hogy savállóból ne, mert akad benne némi cián..."
-Ha tudnád, hogy még mi minden, soha nem használnál semmilyen edényt!
Ugyan ki mondta ezt a marhaságot?
Egyébként: bármilyen rozsdamentes anyag megfelel, amit az élelmiszeriparban mindenütt használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!