Csepp-kagyló alakú babzsákfotel, házilag? Fontos!
Figyelt kérdés
80 cm átmérőjű 90 cm magasságúba belefér egy felnőtt ember? Ehhez mennyi anyag kell? Tudna valaki szabásmintát, és a varrás folyamatáról küldeni leírást, képet? Nem nagyon varrogattam még, csak ilyen kisebb dolgokat, de mivel itt a nyári szünet, anyuval belecsapnék egy ilyen 'projektbe'. :)Ja ige, és mennyi töltőanyag kell kb, meddig kell tölteni, és több huzat kell? azt hallottam
, hogy csak egy huzatot szabad, mert, ha dörzsölődik a több réteg, akkor gyorsabban kopik.
2013. jún. 17. 12:45
1/3 A kérdező kommentje:
*Ja, igen
Bocsi, siettem.
2013. jún. 17. 12:46
2/3 anonim válasza:
Van egy csomó minta,a neten csak meg kell keresni hogy neked melyik tetszik.Utána már arányait tudod változtatni...
Sok sikert hozzá! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jún. 20. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!