Hogyan tudnék egy előlapot igényesen feliratozni?
Figyelt kérdés
NEM arra gondolok, hogy alkoholos filccel ráírom, ami kell. Valami elegánsabbat szeretnék. Festett (gyárilag) alumínium lapról van szó.2013. jún. 5. 21:48
1/4 anonim válasza:
Ha tudsz róla pontos méretet venni, és értesz valami olyan szerkesztőhöz, amiben pontosan (mm-re) lehet illeszteni szöveget/képet/egyebet, akkor azzal megszerkeszted (az esetleges lyukakkal együtt), és egy jobbféle nyomtatósnál kinyomtatod öntapadós fóliára. Szikével ügyesen körbevágod, az esetleges lyukakat is kivágod vele, és utána felragasztod. Pl Photoshop jó lehet, esetleg M$ Publisher (Word is, de azzal kínszenvedés pozícionálni), címketervezők, CorelDraw, ilyesmik. Ha viszed nyomtatni, érdemes pdf-ben vinni. A programok vagy tudnak pdf-be konvertálni, vagy telepítesz egy pdf nyomtatót (pl CutePDF).
2/4 anonim válasza:
Ajánlom a Front designer nevű programot. Én régóta használom. Illetve olcsóbb megoldás (és szintén használom) Az alfaset/letraset betűk. Egy cseruzával fel lehet satírozni.
Ez már nem a klasszikus alfaset, azt sajnos már nem gyártják, néha van vaterán, én azokra szoktam lecsapni.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, az alfaset egy nagy találmány volt. Amíg lehetett kapni elég sok dolgot készítettem vele, még videoton TV távkapcsolón is megállta a helyét, amikor lekoptak a gyári számok. Én akkor azt hiszem, letraset néven vettem.
Köszönöm a linket, rendeltem belőle, remélem hasonlóan tartós lesz ez is :)
2013. jún. 6. 11:26
4/4 miskanaruska válasza:
Én is keresek alfaset/letraset betűket 3-4 mm magas és fehér színben. Ha van valakinek ötlete hol kapható, jelezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!