Melyik zuhanykabin a praktikusabb? Komplett kabin akril hátfallal vagy a belülről csempézett?
Mi tavaly újítottuk fel a fürdőszobát és az előző válaszban említett indok miatt mi is olyat választottunk, aminek nincs hátfala, hanem a csempézett fal van mögötte.
Ezen kívül, mivel elég kicsi a helység, így nem csökkenti vizuálisan a teret egy a csempétől eltérő hátfal.
Egyébként ez nem volt kérdés, de mi a magas tálcás változatot vettük. Ugyan nagyobbat kell lépni bele, de praktikusabb: Lehet benne pontyot úsztatni :), később ha lesz gyereket fürdetni, és ülőkádként is használható.
nekem is épített van, és sztem nagyon széép :)
ha van akkora fürdőszobád, és olyan nagyon sok pénzed, akkor nagyon igényes megoldás, ha az egész biztonsági üvegből van :) iszonyat szép. eddig csak magazinokban láttam olyat, biztos nem kétfillér...
vagy egyszer, amikor a Hiltonban voltunk, ott épített volt, de nagyobb mint a szobám :)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!