Mit készítsek? (TÖBBI LENT)
Járd körbe, a környékbeli vastelepeket, és az ott található vasakat 100,-Ft / kg áron adják el.
Sok autóalkatrész van, esztergályos alapanyagok, gépalkatrészek, ezeket megveszed, kipofozod (RO55, WD40). Mivel látom,hogy a fémekhez értesz.
És mehet fel a vaterára, persze ne kérjél érte sokat!
Ma hallottam, a hírekben, hogy a kereskedőknél 4%-os érrés a korrekt, de látom, a vaterán hogy több 100%-os árréssel is dolgoznak feketén adó nélkül. Itt nem csak az eBay-esekre, gondolok, de ha pénzt akarsz keresni akkor csináld azt amit a többiek, veszel kerékpár-riasztót, autó-kamerát az eBay-en és eladod a vaterán 3szoros áron. Ugyanis az átlag Magyar internetfelhasználó nem is hallott az eBay-ről (vagyis hallott, de nem tuja mi az).
Visszatérve: egy kovácssatu 1000,-Ft a Méh-ben, a Vaterán sok ezer. Egy esztergakéstartó, esztergatokmány, 800- 1500,-Ft a vaterán ugyanaz 10.000,-Ft.
Én fémrózsákat,és kerítés díszelemekkel keresem a pluszt.
A fémrózsákat is ha jól megcsinálod,csak időközönként tudsz rajta keresni.
üdv!
"Járd körbe, a környékbeli vastelepeket, és az ott található vasakat 100,-Ft / kg áron adják el."
Nálunk a vastelepek már nem adhatják el e"magánszemélynek" a vasat.
Én formatervező vagyok! csővázas konyhabútorokat akartam építeni, de nincs hozzá se helyem, sem felszerelésem, de számos más ötletem, tervem is van, amit egy lakatos könnyedén összebarkácsol.
Ha gondolod, és össze tudod rakni a terveimet, 50-50%-os haszonnal dolgozhatunk, és megteremtem a piacot a terveim számára. Írj üzenetet, ha benne lennél.
Először azt akartam írni, hogy én a helyedben bútorokat készítenék, de mint tervező, azt ajánlom, hogy dolgozzunk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!