Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Akadozva van áram a konektorba...

Akadozva van áram a konektorban de mitől?

Figyelt kérdés

anyunak van 2 porszívója, mármost az a gáz hogy az én szobámban meg az övükében mind2 akadozva működik ha bedugja.. de ha a ház másik konnektorába dugja be akkor meg full jó... hozzátenném ezt csak porszívóval csinálja...

fázis van azt megnéztem ceruzával

2013. máj. 11. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nos, a két szoba valószínűleg egy megszakítón van, és ezért a nagy felvételt nem, vagy nehezen bírja a hálózat.

Ha máshol dugja be, az már másik áramkör, másik megszakító, jobban bírja a terhelést.

FIGYELJ, ne nagyon menjen egyszerre két ilyen nagyteljesítményű készülék!

2013. máj. 11. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy valahol van egy kötés, ahol nem jól érintkezik a vezeték és az a két konnektor onnan kapja az áramot. Meg kellene keresni a hibát, mert egy ilyen rossz érintkezés, akár lakástüzet is okozhat!
2013. máj. 11. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy a 2 es irta.Azt a kötést kell megkeresni,amelyik

dobozban van a szobák lekötése.Itt lehet nagyon laza a kötés,vagy már el is van égve .

2013. máj. 11. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Darabos az elektron.
2013. máj. 12. 09:34
 5/5 Sanyimester ***** válasza:

Én nem vagyok villanyszerelő, csak láttam ilyet!

Érintkezés hiba, vagy a konnektorban, vagy a konnektor és az óra között valahol.

Kimérni nem nagyon lehet egy fázisceruzával, vagy lámpával. Az összes dobozban meg kell vizsgálni a kötéseket, persze csak ezen a szálon.

Nagyobb áramfelvételnél, már ívet húz, tehát biztos látszik a kötésen az égésnyom, és a vezeték is fel van melegedve.

Ha egy 2000 Wattos rezsót dugsz bele, akkor valószínűleg hallani fogod a falban, hogy hol szikrázik.

Nehogy úgy hagy, mert kigyulladhat a lakás!!!

2013. máj. 13. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!