Házi barkács 5let?
Ha nincs konkrét akkor a leghasznosabb ha karbantartasz. Szétszerelsz-tisztítasz-összeszerelsz. Meg nézz át mindent biztosan vannak apró javítani valók. Hasznosabb ha előbb azt javítod ami van, általában mindennek jót tesz a karbantartás amit otthon nem annyira szokás de hasznos. Növeli az élettartamot vagy szebben lesz megcsinálva.
Pl csaptelepeknél nehézkes a résekből kioldani sima betekeréssel a vízkövet. Én leszereltem áztattam lazább ecetesben (fél vödör/1-2 dl ecet elég) utána mosószeres elmosás és ment vissza. Mintha új lenne. :)
Villanykapcsolók konnektorok meg szoktak lazulni. Áram lekapcs !!! leszerelés alaposabb tisztítás amit áram alatt korlátozottan tudsz elvégezni és mehetnek vissza. Kontaktokat is átnézni belül is és kívül kisebb tisztítás.
Bútorok felújítása (nem részletezem ez bővebb).
....
Inkább a használhatósáot is tartsd szem előtt. Persze ha valamit létrehizni szeretnél akkor lehet fadoboz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!