Ismertek valamilyen "házi" falminta festési technikát?
pl milyen mintákat??
A gyerek szobába szivacsból egy nagyobb csillag alakot vágtam ki és azzal nyomdáztam a falra.
Meg egy kis téglalapot vágtam ki a szivacsból és kitépkedtem belőle kicsi darabokat és úgy nyomkodtam a falhoz..lényegébe kicsit olyan buborékos kinézetű lett a fal azon a részen
Egyébként festékbe nyomkodtam kicsit a szivacsot és nem simán a festett falra
Hy!
Én két fajtát tudok,na jó,több ötletem is van.
-Ha van régi diavetítőd akkor átlátszó fóliára nyomtatsz ki feketefehéren azt amit fölakarsz rajzolni ,festeni ,a diavetítő elé tartod amit akarsz és a falon át tudod a kontúrokat rajzolni,hülyeségeket írok mert nem a múltban vagyunk egy projektor segítségével könnyen falra vetítheted a kiszemelt mintádat és átrajzolod,átfested.
-Ha bevállalós vagy akkor szabad kézzel neki állsz
-Csinálhatsz pappírból sablonokat amiket felragasztasz és annak segítségével festesz
-Kell egy henger,egy olyan ami tömör gumi,vagy nagyon tömör szivacs,arra kivághatod a mintát amit felszeretnél nyomni a falra és akkor csak gurítanod kell a falon(negatívot kell vésned a szivacsra,gumira,vagy akármire)
-Vehetsz dísz szalagokat is amikkel kialakíthatsz egyszerű mintákat.
Ha csak sexeltek benne akkor nem tök mindegy hogy milyen a fal?
Meg nekem nem volt még olyan nőm aki kefélés közben a tapétámat nézte volna(az más kérdés hogy érintkezett vele közben ) :)
Ezt a felnöttesebre dolgot sem értem.Donalt kacsák vannak a falra festve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!