Hol lehet venni üvegszálas paplant, és hozzá ilyen műgyantát?
Figyelt kérdés
Ha jóltudom műgyantát azt festékboltban is lehet kapni, de üvegszálas paplanban nem vagyok biztos, fontos lenne!2013. ápr. 21. 00:52
1/8 anonim válasza:
Mekkora felületre kell? És mit akarsz csinálni?
2/8 Ágh Ferenc válasza:
Az biztos, hogy vannak olyan autókarosszéria javító készletek, amihez adnak mindkettőt! Autósboltokban érdeklődj!
3/8 A kérdező kommentje:
Nem kellene sok, egy maszkhoz kellene megerôsit shez, festékboltban akkor ne is érdeklôdjek?
2013. ápr. 21. 18:58
4/8 anonim válasza:
Nem tom,hogy BP-i vagy -e .De létezik,/én is használtam nem rég / kb 0,5l ragasztó /2 komponensű/ + kb 0,5m2 üvegszövet. Kb 3,5-5e ft. Itt egy link. Bár ez még drágább. Nálunk van egy üzletben.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez számomra drága, néztem 200-ért is lehet kapni 250 ml-eset, annyi bőven elég lenne, üvegszálas paplant 540-ért árulnak, csak nem netről szeretnék rendelni, hanem boltból. Ezért érdekelne hogy festékboltban lehet-e kapni.
2013. ápr. 22. 16:09
6/8 anonim válasza:
Én sem a netet ajánlottam,csak van ilyen is.Boltja válogatja!!
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
A műgyanta linkben az egyik karaktert átírta a GYIK rendszere, így küldök egy másik URL-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!