Van nekem egy hifitornyom ami már sajnos nem jó sem a kazetta része, sem a CD-lejátszó része, de az erősítő és a hangfalai viszont jók. Ezt esetleg házilag meglehet úgy csinálni, hogy USB-s legyen?
Szia! Azt értem, hogy az erősítővel használjam a hangfalakat (tervem szerint is így akartam) csak kéne valami lehetséges dolog, hogy zenéket tudjak rajta lejátszani, ami pendrive-ről menne. A hifitorny 2x120W, a hangfalai viszont 3 utas=épp ezért akarom megmenteni, mert számomra ez nem kis teljesítmény. Ja, amúgy elég régi hifiről van szó, egy igen masszív darab! :)
Akkor, úgy érted, hogy megoldható, úgy ha azt csinálom, amit írtam és vennék egy "USB olvasót, aminek analóg audio kimenete van"?
Szia!
Mi az a DAC? És honnan tudom, hogy digitális-e vagy sem? Jó vagy rossz, ha digitális?
A pontos típusa pedig: Samsung Max 940.
A DAC az a digital analog converter. A CD digitális jeléből ez állítja elő az erősítő számára szükséges jelet. A jack csatlakozó analóg, szóval ha a cd-ről digitális vezetékek jönnek le, akkor nem kötheted oda.
De mivel írtál pontos típust: Egy jack-rca kábellel gond nélkül rákötheted a pc-re, telefonra stb. Van aux bemenet, így semmit nem kell heftelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!