Milyen 125-ös flexet vegyek?
Bosch vagy makita.
A makitából ennyiért kapsz talán a timár vasker boltban,legalább is múltkor láttam akciósan jó áron.
Még nem sokat vágtam vele, eddig csak betont. A fogója engem kicsit zavar hogy nem merőlegesen áll, ki is tekertem , de ezt vásárlás előtt is tudtam hogy nem fog bejönni. Mondjuk amúgy sem szoktam használni.
A motor maga nem melegszik számottevően , teljesen jó. A a fogaskerékház viszont, igen csak melegszik, normál terhelésnél is, de lehet hogy ez normális. Kapcsolója kicsit furának tűnik nekem , remélem azért sokáig kibírja.
Nagyon kényelmes jól kézre esik. A kulcs amit adnak hozzá, ennél hülyébb kialakítású nem is lehetne, de ez legyen a legkisebb baj, úgy is csak akkor kell ha nagyon be van ragadva a korong.
Nem tudom mit írhatnék még , lényeg a lényeg hogy működik , és remélhetőleg sokáig fog is, a többi mellékes :)
Barkácscélra kerestem flexet magamnak. Sokat megnéztem és végül a Magstorm mellett döntöttem, mert karácsonyi leárazás volt és 9900 forintba került csak.
Kb 1500 forintért házhoz szállította a boltos.
Kicsit vastag és nehéz,de legalább van benne anyag.:)
Vásárolhattam volna olcsóbbat is,de attól féltem,hogy megbánom.
Egyelőre nagyon új,nem tudom előre,hogy meddig fogja birni.
Akit érdekel :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!