Aki szemüveges, az milyen porvédő maszkot használ?
Nem tudom kire szabják a boltokban kapható pormaszkokat, de szemüvegben használhatatlanok, mert bepárásodik. Még a kilégzőszelepes sem jó, arról nem is beszélve, ha előrebillentem a fejem, felcsúszik... Már körbevágtam ádámcsutkára, szemüvegkikerülésesre, közelít a használható formához, de valamivel le kell szegni a széleket ugye. Varrógéppel? Vagy van valami módszer amiről nem tudok? Most épp Venitex kilégzőszelepessel szórakozok, hátha ez befaragható. Sajnos 3M-et nem találtam.
Valami más megoldás létezik amúgy a pormaszk+szemüveg (védőszemüveg) problematikára? Kontaktlencse sajnos nem kivitelezhető.
Hy!
megoldás:
porvédő maszk+rendes sisakos plexi-ez a variáció csak télen rossz hidegben.
Esetleg lehet kapni 6ezr ft környékén katonai vegyvédelmi maszkot amin szép nagy látótér van és teljesen zárt a cucc,abban talán nem probléma a párásodás.vagy lehet kapni páramentesítő fóliát is ,ezt sokan használják mondjuk motorosok is.
3m-es maszkom van nekem is de arra a szemüveg nem jó mert flexeléskor simán belemegy a szemedbe a cucc,legalább is nálam ez volt...
A külön levegő elvezetés,is jó ötlet,mármint buvárpipa csöve és szűrővel kivezetni máshová,ahhoz meg lehetne venni kényelmesen szemüveget.
Kösz a tippet. Szemüvegből amúgy is csak az a jó ami gumiszalaggal van rögzítve, de azt a fejretevős plexit is kipróbálom.
Első hallásra hülyeség, de azt hiszem azzal járok a legjobban, ha leveszem magamról a gipszlenyomatot, és annak segítségével már pontosan ki tudom vágni, és az orr részen korrigálni a maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!