Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy 4mm vastag üvegterráriumra...

Egy 4mm vastag üvegterráriumra szeretnék kör alaku lyukat vágni, a terrárium mozgatása nélkül, mi a munkamenet? Nem akarom hogy széttörjön az egész. 10 centis gégecső kapható üzletben? (Sopron és környékén nem kapható sehol)

Figyelt kérdés
2008. jún. 12. 07:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem próbálkoznék vele! Pedig vágtam már üveget pászor, de az elején sokszor tört! Ez elég vastag üveg, ráadásul kör alakú lyuk kell bele! Vegyél egy fél tábla üveget, szerezz egy üvegvágót, és egy tapadókorongos körzőt hozzá, aztán gyakorolj! Ha sikerült körbe karcolni, akkor a kacolás mellett óvatosan kopogtatva lehet kitörni. Nekem az első ilyen az 5. próbálkozásra sikerült, de kiállításra nem vinném! :)

De ha már lemész az üvegeshez, szerintem kérdezd meg hátha elvállalja!

2008. jún. 12. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocs lemaradt:

Gégecsövet valamelyik barkács áruházban nézd meg! A szellőző alkatrészek környékén van alumínium, és műanyag is!

2008. jún. 12. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:
kösz=)
2008. jún. 13. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!