Egy 10 centis válaszfal, amiből mind a kettő oldalon kb 1,5 centi vakolat van tehát 7 centis a téglafal kb. , elbír egy 80 literest bojlert?
Én nem akarok semmit senkire rábeszélni de többéves tapasztalatból mondom a tanácsaimat.
Sima tipli+csavar ez esetben szóba sem jöhet,átmenő csavar alátéttel ideig-óráig elbírja de nem vennék rá mérget-az inkább vastag falaknál válik be ahol a terhelést nem kell nagyobb felületre átadni.
Nem egy nem is kettő 80 sőtt 50 l-es bojlert láttam már ami lejött a falról mert az előttem munkálkodó szakbarbár hasonló hanyag gondolkodásmóddal bírt.
De hajrá bármit ki lehet próbálni-egyszer-utána úgyis okul az ember!
(2-es voltam)
Sima lakatos vagyok,minden diploma nélkül,de feltettem pontosan ekkora bojlert ,ilyen falra,kb 3 éve .Még egy
mm sem mozdult el,sem a bojler,sem a fal .
1 es voltam .
Még valamit a felrakáshoz.A 2 lyuk ne vízszites legyen,
hanem fentről lefelé írányuló.Ebben az esetben még kevésbé
érvényesül a kifelé húzás .Olyan ,mintha a 2 csavarra akasztva lenne,és az anyákkal a csavarhoz rögzítem a bojlert.Remél érthető,és nem kell senkinek ezért külön tanulmányokat folytatni .
Szintén 1 es voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!