Mosdócsapot szerelek. Hogy tudnám elérni, hogy ne folyjon ki a víz onnan ahol becsatlakozik?
Szépen összeszereltem a csaptelepet és rákötöttem a hálóra annak rendje és módja szerint. A mosdó alól ami megy fel rugalmas cső ami becsatlakozik a csaptelepbe alulról, na az szivárog. ott ahol be kell csavarni. a tömítőgyűrűk oké mindkettő. rá kéne húzni sokkal jobban (kicsit nehézkes hozzáférni)?
ja és az a csavaró ami nyitja zárja a mosdó alatt a szelepet elkopott (fogóval tekere jobb híján)m hol tudok hozzá venni csavarót (vagy bármi olyan ötlet érdekelne, ami működik-pl. egy régi mosógomb gombját farigcsátam át ami meg is fogta egy darabig, de elkopott)
Ki kell venni a csapot és villás kulccsal "érzéssel"
meghúzni.
A sarokszelepnél meg egy felsőrész csere ajánlott(gombbal)
4eshez
Ja bocsi elnéztem szó sincs a víz visszanyitásáról, mert azt el se kell zárnod. Csak alul lecsavarozni a csaptelepet, meghúzni a szivárgó vezetéknél és ha jó alulról visszacsavarozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!