Lehet bútorlapnak az éleit lekerekiteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tervezek vágatni bútorlapot a Praktikerben. Mivel nem túl közel van, ezért kérdezem, van arra szerintetek mód, h. élfólia előtt lekerekitsék az éleket v. ez nem megoldható?
Köszi!
2013. márc. 26. 14:14
1/10 anonim válasza:
Ha élfóliázni tudnak ,akkor kerekíteni is .
2/10 anonim válasza:
Ha lekerekíted az éleket, hogy akarod élfóliázni?
3/10 anonim válasza:
Szerintem a sarkokra gondolt,azt meg nem vállalják.
4/10 anonim válasza:
Én is sarkok lekerekitésére gondoltam .
Ezt lehet fóliázni.
1 voltam .
5/10 anonim válasza:
Így már más, de a Praktikerben csak egyenesen vágnak!
6/10 Ágh Ferenc válasza:
[link] Ha Pest környéki vagy, itt megcsinálják, kicsivel több mint az egyenes vágás!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Igazából arra gondoltam, h. a leszabott bútorlap minden élét lekerekíttetném, h. ha elkezd járni és rohangálni a gyerek, akkor az éles élekkel ne sértse fel magát ha nekimegy. Egyéb ötlet, h. hogy lehetne megvédeni?
2013. márc. 26. 20:41
8/10 anonim válasza:
Lehet gumi sarokvédőket venni, amit rá tudsz húzni a bútorsarkokra (a sarkok a legveszélyesebb részek, az élek már nem annyira vészesek). Bababoltban, bútorboltban, háztartási- vagy barkácsboltban tudsz szerintem utánaérdeklődni.
9/10 Ágh Ferenc válasza:
A gumi sarokvédő is tuti, de ha gondolod, akkor emellett még élfólia helyett ABS élvédőt rakass fel legalább a gyerek által elérhető helyekre! Ez ráadásúl még sokkal strapabíróbb mint az élfólia! [link]
10/10 anonim válasza:
Menj el valami maszek lapszabász helyre, ott normálisan és olcsóbban megcsinálnak mindent. A sarkokat kanyarítsd le és azt az abs izét tetesd rá amit valaki fentebb is ajánlott. Praktikert felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!