Hol lehetne kapni sima üres könyvet?
Figyelt kérdés
Naplónak kéne, és én szeretném valahogyan kidekorálni. Hol lehet kapni üres keményborítású könyvet (nem muszáj annak lennie) és hogyan tudnám kidekorálni?2013. márc. 23. 13:56
1/5 anonim válasza:
irószerboltok, multik pl: Tesco
2/5 anonim válasza:
Talán a nyomtatavány boltban van ilyen is .
3/5 anonim válasza:
Keress egy könyvkötőt, s kérd meg, kössön be neked egy köteg géppapírt, mint a szakdolgozatokat. A borítóra meg azt íratsz, amit szeretnél. Egyedi lesz. Én A/5-ös méretűt köttettem egyszer ajándékba. Igazán klassz, személyre szóló ajándék lett. De ha naplót írnék, magamnak is így készíttetném el.
4/5 A kérdező kommentje:
Oh, és ez kb mennyibe kerülhet?
2013. márc. 23. 19:24
5/5 anonim válasza:
A/5-ös méretet készíttettem, királykék plüss borítóval, szép régies betűtípussal arany betűkkel, az ajándékozott neve és az évszám szerepelt rajta, így került ha jól emlékszem olyan 3000 Ft körül. Ja, és 120 lapot köttettem bele, ami ugye 60 db A/4-es lapnak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!