Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mit lehet tenni a lejárt...

Mit lehet tenni a lejárt festékekkel és a törött üvegdarabokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok

nagy takarítást tartottam és találtam pár vödör lejárt szétfagyott festéket és törött üvegeket ami darabokban van

hová és hogyan tüntessem el?

lesz lombtalanítás de nem veszik át :S

2013. márc. 1. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

sok kis adagban a kuka aljára zacskóban :)

(és loMTalanítás)

2013. márc. 1. 12:39
 2/6 anonim válasza:
89%
Úgy tudom, hogy a festék veszélyes hulladék. Keress egy ilyen lerakót!
2013. márc. 1. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az összes üveget(ablak,pezsgős,külföldi boros stb.)összetörjük,és ha betonozunk,belerakjuk a betonba.
2013. márc. 1. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

A legrosszabb amit írhattál 1 es.

Ez az ami tilos már.

Ezt így hangoztatni nem illik.

Veszélyes hulladék begyűjtőnél kell leadni .

2013. márc. 1. 16:55
 5/6 Bandi bácsi ***** válasza:
100%
Nálunk (XVIII.ker) eddig az évenkénti lomtalanításkor egy-egy kijelölt helyen 2 dobozos teherautó leparkolt és ott lehetett leadni. Sajnos a milliókért létrehozott hulladékudvar nem veszi át (akkor mi a francnak öltek bele ennyi pénzt? kérdezem)Ha jó érzésű vagy és gondolsz a jövőre is keresel valami legális lerakót, nem dobod a szemétbe.
2013. márc. 2. 11:38
 6/6 Napkiraly ***** válasza:
27%

én pl nem járnék utána, bele a kukába. Nem értem kinek van ideje ennek utánajárni, illetve akkor minek a kuka.

Elemet, gyógyszert, építési hulladékot nem rakhatok bele, akkor menjenek a francba a havi 4ezres ürítéssel, akkor mit rakjak bele? Télen szinte nincs hulladékom,mert elégetek mindent

2013. márc. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!