Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi a véleményetek a Workzone...

Mi a véleményetek a Workzone szerszámkészletről?

Figyelt kérdés

szeretnék egy nem egy rossz, de nem is a legprofibb szerszámkészletet és ma voltam aldiba és ott találtam ,de nem tudom ,hogy ez a márka milyen ? jó ? vagy nagyon rossz ? szerintetek megéri megvenni ?

[link]

válaszokat előre is köszönöm

2013. febr. 25. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Én képtelen vagyok úgy kicsavarni egy csavart, hogy ne hagyjon nyomot a biten, szóval szerintem túl lágy anyagból vannak. De aztán az is lehet, hogyc sak én vagyok béna.
2013. febr. 25. 15:38
 2/5 anonim válasza:

Ezt a márkát nem ismerem, gondolom az Aldi forgalmazza.

Szerintem ennyit talán megér. 6 hónap garanciád(szavatosságod) biztos van, addig kiderül, hogy jó-e.

Ha meg nem, visszaviszed - a pénzt meg visszakéred.

Aldiban nem szórakoznak, simán visszaadják, ha elégedetlen vagy.

Egy próbát megér. Bátraké a szerencse....

:-)

2013. febr. 25. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg, nem lehet valami egetrengető minőség. Legfeljebb az egynegyedét fogod valaha is használni, tehát máris négyszer annyiba fog kerülni az az egynegyed rész. Akkor meg már érdemesebb összeválogatni ilyen értékben normális minőségből egy saját készletet, amit legalább használni is fogsz, és minőségi is.

Ráadásul most nézem, apróbetűvel ott van alul:

Akció időtartama:

az akció sajnos már nem érvényes

2013. febr. 25. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:

most nézem aldi oldalán

Hihetetlen pénzvisszafizetési garancia!

Ha Ön bármely nálunk vásárolt élelmiszerrel nem elégedett, akkor visszahozhatja és pénzét visszafizetjük.

Minden más termék esetében 2 hónapon belül, a vásárlást igazoló blokk ellenében térítjük vissza a teljes vételárat .

akkor ezek szerint ha nem jön be a termék akkor 2 hónap után visszakapom a teljes összeget ,ha van blokkom !

lehet bepróbálok 1 ilyen készletet végül is itthon polcokat összerakni + falba becsavarni egy dűbelt [link] kocsiba :burkolatok ,kipufogó , vízcsövek ,szűrőcsere + ilyenekre kell és erre szerintem megfelelő lenne

ma voltam olyan 2 körül aldiba és volt még 4db csak nem tudtam hogy meg e vegyem vagy ne ,de ha az aldinak ilyen garanciája van akkor végül is nincs vesztenivalóm

mindenkinek köszönöm a válaszokat !!

2013. febr. 25. 17:50
 5/5 Ppiotrpro válasza:

Sziasztok.

Minden workzone terméket megvásárolok...

Vetekszik bármilyen más márkával szemben.

Évek óta használom a behajtókat napi szinten.(Építőipar)

Csak ajánlani tudom...

2017. ápr. 11. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!