Hogyan lehet megjavítani?
Figyelt kérdés
Mûanyag redõnyünk felhúzás közben elromlott, leszaladt a a dobról amire fel kène tekerednie. Kívül a mûanyag burkolatot fogja több csavarszerû valami de teljesen kör alakú, ilyen csavarhúzónk nincs. Akinek van ilyen redõnye az megmondaná mivel lehet leszedni?#javítás #redõny
2013. febr. 24. 10:47
1/8 Ágh Ferenc 

válasza:

[link] Nem ilyesmi, mert itt látszanak a csavarfejek és a szerszámok is hozzá? Akkor csak ezek a szerszámok oldják!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, ez csak 1 lyuk, mèg csavart se látni hogy benne lenne.
2013. febr. 24. 12:29
4/8 Ágh Ferenc 

válasza:

Ez dúrva, mert olyan mintha szegecselve lenne! Sajnos a leszedés ebben az esetben valószínűleg fúrógéppel sikerülhetne, magyarúl le kellene fúrni a szegecseket, ami azért sem túl egyszerű, mert nyílván az ablakon kívül lehetne hozzáférni! Viszont a visszaszereléshez is minimum popszegecselőre lenne szükség, mert ezek szerint olyan a kialakítása az egésznek, hogy csak szegecselni lehetne megint! Ha most ezt nem érted, amit leírtam, akkor kellene valami szakit hívni, aki megcsinálja!
5/8 A kérdező kommentje:
Èrtem amit írsz, a hozzáfèrèssel se lenne gond, mert erkèlyablak csak nincs eszközöm, meg amúgy is albèrlet szóval valószínû marad a szaki aki csinálta. Azèrt köszi!!
2013. febr. 24. 14:56
6/8 TappancsMancs 

válasza:

Ha albérlet akkor a tulaj dolga. Az ő cucca.
7/8 anonim 

válasza:

A tulajt valószinű nem nagyon érdekli a redőny működése.
Bizzad szakemberre ezt .
8/8 A kérdező kommentje:
A tulajjal nagyon jóban vagyunk de mivel èn szakítottam le èn is javìttatnám meg.
2013. febr. 24. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!