Hol lehet lefűző gyűrűt kapni?
Figyelt kérdés
Olyan gyűrűt keresek, mint ami a gyűrűs mappák belsejében van. Tehát csak arra a fém részre lenne szükségem, de magára a mappára nem. Vagy ha valakinek van ötlete, hogy milyen néven keressek rá, megköszönném.2009. szept. 8. 11:18
1/3 anonim válasza:
Papírbolt.Ott külön kellett kérnünk előlapot, a gyűrűt...stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Te a spirálra gondolsz szerintem, ami 21 lyukas.... Én a fém gyűrűre gondoltam, mint ami az iratrendező mappákban van, 2, illetve 4 fém karika.
2009. szept. 8. 14:03
3/3 anonim válasza:
Nem bírom elképzelni, hogy külön is lehet kapni. Talán, ha egy írodaszer, írószer nagykert felhívsz, biztos tudnak segíteni. Az bele van szegecselve, szerintem csak kompletten tudsz hozzájutni, vagy szétszedsz egyet, ha a borítója nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!