A sógyurma receptjét nézem, valahol 2:3 só-liszet írnak, van ahol éppen fordítva. Mi a különbség a kétfajta között?
Penig nem volt kár ez kb a válasz ha két féle recept is van, akkor bizony ez nem totál szigorúan betartandó arányokkal megy. Ha 2/3 és fordított arányban is jó a recept akkor .... akkor mindkettő jó. Amúgy a liszt az keményítőt ad a só meg kristályosat. Aztán amit jobban szeretsz benne csinálj olyat.
Másik meg a kettő közötti különbséget én nem próbáltam ki ezért nem tudom és ezért nem is írtam. Ha tudtam volna írtam volna.
Szerintem beszólogatás helyett ki is próbálhattad volna mert kb 15 perc és látod a dolgot.
Azt hozzáteszem hogy itt a gyakorin a válaszolók nem
válaszadó-csicskái a kérdezőknek. Amennyit tud valaki hozzátenni annyit és azt válaszol.
A só:liszt =2:3 a jó arány. Saját tapasztalat alapján. De ha lágyabbat akarsz, akkor több só kell bele. A vízzel csínján bánj, apránként add hozzá, mert aztán hirtelen nagyon lágy lesz.
Színezheted is, belegyúrsz temperát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!