Hol tudok csináltatni műanyag tálcát?
Figyelt kérdés
Méretre kénének nekem műanyag tálcák H80xSz60xM20 cm-es valamint 40x60x20xm -es hol tudok ilyet csináltatni? Interneten nem találtam de lehet csak én voltam a figyelmetlen :S#Méretreműanyagtálca
2013. febr. 1. 20:12
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg az ALBUPLAST Műanyag Feldolgozó Zrt.-nél , vagy a HOFOR Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-nél.
2/3 kunu lenke válasza:
Szia.Mihez kellene a tálca ???Fém nem lenne jó?Alu,horganyzott vas,Horgany,Réz??
3/3 A kérdező kommentje:
Nyúl ház aljának kellene és azt halottam hogy a hogy a műanyag lenne a legjobb erre a célra. De lehet hogy horganyzott lemezzel is megoldható. Milyen árban vannak azt nem tudod és hol tudok utána nézni ennek?
2013. febr. 2. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!