Gipszfalat szeretnék bontani hogyan és mivel álljak neki?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne pontosan, hogy vésni, vagy fűrészelni(milyen fűrésszel) könnyebb.2013. jan. 23. 14:30
1/6 anonim válasza:
Fogsz egy kőműveskalapácsot... az tuti
2/6 Zsolt75 válasza:
Ha le akarod bontani és megy a szemétre akkor kalapács. Ha csak egy nyílást akarsz vágni akkor fűrész, vágógép vagy véső. Attól függ milyen vastag és milyen nyílást szeretnél.
3/6 anonim válasza:
Van erre speciális vídia betétes ytong kézi fűrész
4/6 kunu lenke válasza:
Szia,Ha nyílászárónak szeretnél kialakítást akkor én is az Ytong fűrészt javaslom,ha viszont vezetéket csövet szeretnél berakni akkor vésővel javaslom a dolgot végrehajtani.
5/6 anonim válasza:
Terpeszállás, kalapács két kézre fogva, előre hajlás.
BUMMMMM!!! Biztos siker!
6/6 anonim válasza:
Gipszkarton fal? Még kalapács sem kell. Izomból rúgj bele, aztán annyi. Vettem egy házat, hogy bolttá alakítsam. Faterom volt a kőműves. Én a házzal szemben a soron árultam egy bérleményben, egyszer csak hallom, hogy valami zuhog. Mire átértem megnézni, hogy mi történik, addigra az öreg eltüntetett egy 10 négyzetméter felületű élére rakott kis tégla falat egy sima kalapáccsal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!