Gyerek tricikli pedáljából kitört a gyűrű, ami fenntartotta. Mi a neve, mivel pótolható?
Szerintem pedig zégergyűrű az, amire neked szükséged van. Ha megvan még a törött gyűrű, akkor azt vidd el neki, hogy olyat, vagy annak a funkcióját betölteni képes dolgot keresel. Ha nincs meg már a törött gyűrű, akkor tolómérővel le tudod mérni a nút átmérőjét, és ilyen átmérőjű zégergyűrűre van szükséged.
Ha a pedálBA kell BELEhelyezni a zégergyűrűt, akkor belső füles zégergyűrűre van szükséged:
Ha pedig a pedál kiálló csonkjáRA kell RÁhelyezni a zégergyűrűt, akkor külső füles zégergyűrűt kell venned:
Utóbbi esetben egy vastagabb kötöződrótból is tudsz rá eszkábálni a célnak időlegesen megfelelő dolgot.
Köszönöm a segítséget!
Így vittem be az üzletbe,és mondta,hogy nem tud segíteni..De ha szerintetek is ez való bele,akkor nem hagyom magam lerázni.
Szerintem ez a fajta zégergyűrű való bele, a megfelelő átmérőben. Én ha van rá mód, másik boltba mennék, eléggé inkompetensnek tűnik az az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!