Szeretnék magamnak egy középkori páncél szerűséget a láncinget meg csináltam már hozzá de a lábvért és a kézvértre nincs ötletem szerintetek miből és hogy csináljam meg?
Figyelt kérdés
természetesen ne legyen túl drága inkább kreatív2013. jan. 7. 21:28
1/2 anonim válasza:
Ha van otthon:flex,kalapács,csődarabkák,satupad,golyófejű kalapács akkor lehet csinálni.
Fémtelepen tudsz lemezt venni.
Amúgy ha nem akarsz bajlódni a gyártással akkor beszélhetsz velem is mert én megcsinálom,ha vannak kész terveid.
Ha akarsz vele kínlódni szívesen nyújtok távsegítséget is a fémlemezek megmunkálásával kapcsolatban.
Üdv!
Vértet még csinálhatsz úgy hogy üvegszál és műgyanyta csak annyi hogy kell egy negatívot csinálni lekenni üvegnyantával majt ré az üvegszálat aztán ismét összegyantázni,majd ezeket festeni,olcsó ,könnyű viszont a tőrők tuti átdöfik.
2/2 anonim válasza:
akkor gondolom nem lovagi lovagi játékra mész hanem csak úgy magadnak.írj nekem privát üzit és segítek hogyan csináld meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!