Lakásfelújításban vagyok és érdekelne, hogy milyen ötletetek van arra, hogy a plafontól 30 cm-el lejjebb futó fűtéscsöveket hogyan lehetne "eltünteni"?
Figyelt kérdés
Panelról van szó, ezért a csöveket csak tavasszal lehetne feltetetni a plafonra,amikor leengedik a vizet a radiátorokból és a csövekből. Valami esztétikus megoldás érdekelne...2012. dec. 27. 15:47
1/11 anonim válasza:
olyan színűre fessétek amilyen a fal..nincs jobb tippem:(
2/11 anonim válasza:
nem kő eltüntetni aztat azon nyomhatod a gogo táncodat dezsa
3/11 anonim válasza:
Szia!
Mi úgy oldottuk meg, hogy alá polcot tettünk a falra teljes hosszában és azon dísztárgyak vannak, meg virágok.Azok elterelik a látványt a csövekről.
4/11 anonim válasza:
Már bocsi de ha felteteted a plafonra akkor szerinted nem fog látszani ? Én 36-éve lakom panelba és észre sem veszem hogy ott van mindig fehérre van festveja és mindig a mi szintünkön van a legmelegebb
5/11 A kérdező kommentje:
Azért az más látvány,ha a plafonon vannak a csövek,mint amikor lóg a levegőben!Főleg úgy,hogy nincs mellette fal csak üres tér. Belépsz a lakásba és egyből azt látod, h lógnak a csövek...
2012. dec. 28. 10:51
6/11 anonim válasza:
Ezt nem értem az enyémek nem lógnak. A mi házunk 7 emeletes és Svájci licenc alapján épült és egyáltalán nem zavaró mert természetes hogy azok fütéscsövek. Ha téged zavar akkor próbáld meg a polcrendszert amivel eltakarhatod .
7/11 A kérdező kommentje:
Fal mentén mentek,de kibontattam a falat és így lógnak a levegőben...
2012. dec. 28. 22:34
8/11 anonim válasza:
XDDDDD akkor lehet furulyázni is nem csak gogo táncolni rajtuk :D
9/11 anonim válasza:
A falbontásra kell engedély, mert teljesen nem bonthatod le, a fütéscső gondolom máshol is fut, ezért kellett volna egy 30-40 cm-es faldarabot fent meghagyni.
A lényeg panelban csak kivágni lehet, betonfalat eltüntetni nem, hiszen tartják egymást.
A felujitásról, amennyiben nagyobb betondarabot vágsz ki értesiteni kell a közös képviselőt én úgy tudom.
10/11 A kérdező kommentje:
A falbontáson túl vagyunk, engedély csak a főfalak bontásához kell,de ez nem főfal. Nem lehetett megtartani darabot,mert a plafonhoz nem volt rögzítve a beton. Én is úgy terveztem,hogy fent meghagyom a falat,de nem tartotta semmi...
2013. jan. 2. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!