Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Üveg poharat lehet dekupázsolni?

Üveg poharat lehet dekupázsolni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 22. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy az általad megvásárolt dekupázs ragasztóra rá van-e írva az üveg, ha igen, akkor lehet... :)
2012. dec. 22. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak dísznek akarod, akkor igen, de vízálló nem lesz. Van kiégethető dekupázs lakk, ami akár mosogatógépbe is tehető utána, de a kiégetésre az üveg nem alkalmas, csak a kerámiaedények.
2012. dec. 22. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán, én is készítettem dunsztosüvegből mécseseket, nagyon szépek.
2012. dec. 23. 13:43
 4/5 TJózsef ***** válasza:

Nem olyan előkelő, mint a dekupázs, de célra vezető módszer: a dekupázs lakk áráért vehetsz egy nagy adag fa ragasztót. (Pl: Pattex Palma fa Vízálló. Többnyire mind vízálló, de csak a a kötés után, mert van pár változat. Különféle kiszerelésben kapható, ha nem használod naponta és rendeltetés szerint, vedd a legkisebbet.)

Tégy úgy, mint szoktál, ha sűrű, vízzel higíthatod kényelmes állagúra, és pár óra múlva teljesen átlátszó lesz, és mosogathatod nyugodtan. Évek óta nem kopik le. A maradék ragasztó - nálam legalábbis - nem vész kárba. Természetesen bármi másra is dekupázsolhatsz vele, és a törött fa játékok, bútordarabok is meghálálják.

2012. dec. 24. 08:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, anyukámnak lenne karácsonyra és lekentem lakkal, remélem örülni fog neki
2012. dec. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!