Gázzal működő forrasztópákát bármelyik típusú gáz utántöltővel feltölthetem?
Egyáltalán nem jó bármelyik.
Nézd meg a páka útmutatójában, hogy milyen gázkeveréket ajánlanak és olyan utántöltőt vásárolj.
Nekem Wellerem van, ahhoz a sajátját használom ami szintén tiszta bután gáz.
Köszi a válaszokat!
Zsolti75!
Az útmutatóban ez áll:
"folyékony butángázzal működik, finomított butángázzal, amelyet öngyújtókhoz is használnak."
Ezenkívül más információ a töltőgázra vonatkozóan nincs.
Na most én vettem egy töltőgázt, amire az van írva, hogy univerzális gázöngyújtó töltő. A hátulján ez áll: Összetételében: Pb gázkeverék. Ezt akkor használhatom?
Szerintem nem mert az propán-bután.. a tiedébe meg sima bután gáz kell.
Annó énis megkérdeztem a wellernél, ők mondták nekem is , hogy csak a sima BUTÁN gáz jó hozzá. Ez nem azt jelenti, hogy nem működik vele csak szerintem idő előtt tönkremegy.
A Dremmel nem forgalmaz ilyet?
Javaslom a Wellerét ha nem találsz kimondottan bután gázosat. 2300 HUF asszem egy palack.
Nyugodtan használhatod, Zsolti túllihegi a dolgot!
Én évek óta a trafikból veszem a pákámhoz az utántöltőt!
"Javaslom a Wellerét ha nem találsz kimondottan bután gázosat. 2300 HUF asszem egy palack"
Ostoba sznobság!
Minden cégnek a saját érdeke, hogy a saját termékét propagálja, eladja! Ebben az esetben is ez van. A 300 Ft-os utántöltő palackos gáz ugyan olyan jó, mint a többezer forintos "márka"!
Én is évek óta használok "kínai piacos" gázöngyújtó-töltő palackot a Welleremhez, -gond nélkül!
Egyébként: Ugyan mit tenne tönkre benne a gáz?
Ez ugyan olyan hülyeség, mint anno volt: "a Zippo öngyújtóba csak a Zippo benzin jó". tökéletesen működött -a jóval olcsóbb- patikai sebbenzinnel is!
Sajnos a Dremel nem forgalmaz ilyet. Az Obi-ban, ahol vettem csak rámutattak a gáztöltőkre, hogy ezekkel lehet tölteni. Én meg levettem egyet, de nem néztem, hogy most bután vagy propán-bután.
Konkrétan ezt a töltőt vettem, asszem ez volt a legolcsóbb is.
Az a probléma, hogy a használati utasításban így ellentmondás van. Mert ugye azt írja, hogy bután gázzal működik, és hogy az öngyújtó töltőgáz jó. Na de az propán-bután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!