Hol tudnék kerek mágneslapot venni?
A taxijelzőkön pl egész jó van, az gumírozott is, csak olyat se kapok sehol. Valaki esetleg tudja, hol árulnak mágnest?
Most kaptunk egy (képen látható típusú) villogót, és gyárilag katasztrófa-minőségű, elektronikailag már helyre pofoztam, de mágnes még kell hozzá. Megvan a rögzítési hely is, de sehol se kapok, és azt se tudom, hol keressem.
Valaki tud segíteni?
kösz!
Ezzel az oldallal már többször találkoztam itt. Talán itt kapsz hozzá valót.
nagyon köszi, elég jó a kínálat, csak mondjuk egyiknél se látom a felfogatási lehetőséget.
na meglátjuk ... végre van ilyen üzlet egyáltalán :D
aha köszi,hát valami olyasmi lesz,mert azért ez nem játék, amikor az ember éppen 170-el szlalomozik az úton, durva baleset lehet belőle ha az leesne :(
Na most ehhez képest HIVATALOSAN kaptunk mi olyan szinten gagyi kínai típust,amelyik olyan max 50-60-as sebességet bírt, utána repült le a kocsiról ... Csak szerencse már előtte rájöttünk, így aztán nagyon nem is használtuk, csak direkt a próba miatt. Egyszerűen nem is értem, hogy lehet ilyet gyártani, aztán mégis ...
hát van éppen egy rossz mikrosütőm :)
ez most komoly? és abban mennyire erős és kb milyen átmérőjű mágnes van?
érdekelne, mert kapcsolatba léptem ezzel a mágnesbolttal, de hát mit is mondjak, valahogy nem az igazi, szóval e célra speciálisabb darabok kellenének. a végén kénytelen leszek a gyártól berendelni, csak azok meg valami horror árakon adják ... (mármint az adott villogógyár a külön mágnest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!