Hogyan kell fali kihúzható laptoptartót készíteni?
Tehát mivel ágyban gyakran laptopozok, de zavar, hogy az ölemben van, így arra gondoltam, milyen jó lenne ha csak a falról odahúzhatnék egy kis táblácskát, amire rárakhatnám. Kis táblácskát még tudom, hogy hogy készíthetek, de azt a kihúzható részt hogyan? Mit kell vennem, hogy hívják egyáltalán?
Ha nem érthető úgy képzelem el mint mondjuk az emberi kar. A vállrész lenne a falhoz rögzítve és abból lenne kinyitható (mint a könyök) és magam elé húzható a táblácska.
Nő vagyok és nincs férfi akitől segítséget kérhetnék. Amúgy fúrni faragni szeretek. Azt is tudom mi az a dekopírfűrész, szóval teljesen analfabéta nem vagyok.
Köszi!
Hát első blikkre azt mondanám, hogy két csuklós pánttal a falhoz rögzíteném, és két fedéltámasszal levenném a terhet a zsanérokról. Persze ha lefelé nyílik, akkor a támaszok útban lennének, ha meg felfelé kell hajtani, akkor korlátozott a mérete.
Hogy magad elé húzható legyen, ahhoz megfelelő teherbírású sín kellene. Sima fióksín nem jó, mert csak egy oldalon lenne megtámasztva. Ráadásul ha magad elé lehet húzni, akkor a fedéltámaszt sem lehet használni, tehát más módon kell levenni a terhet a zsanérról. Nem tűnik egyszerű feladatnak, de még viszonylag reggel van :) Érdekes téma, remélem lesz más vélemény is.
Én személy szerint ezt(a 3csuklóst)gondolnám újra,és úgy alakítanám át,hogy a monitor tartó egység helyére egy vízszintes lapot szerkesztenék.
Itt is van(a 6. oldal után,egész jók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!