Lehet venni olyan kitűzőt, amibe saját képet lehetne tenni? Ha igen, akkor hol keressem? Kb. mennyiért?:)
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 07:06
1/8 anonim 

válasza:

Megvan annak már 25 éve is, amikor még lépten-nyomon lehetett kapni ilyent a trafikokban! Akkoriban nagy divat volt a kitűző! Mostanában lehet, hogy olcsóbb legyártatni!
2/8 anonim 

válasza:

Vegyél egy kitűzőt, nyotasd ki a képet fotopapírra, ragaszd fel, a kilógó részeket vágd le, és lakkozd le az egészet!
(előző voltam)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megpróbálom:)
2009. aug. 19. 00:47
4/8 anonim 

válasza:

Itt tuti csinálnak, de nem tudom szegeden kívül kipóstázzák-e.
5/8 anonim 

válasza:

Kreatív hobbi boltban lehet venni többféle méretben. Ha jól emlékszem száz Ft körül volt (nyáron láttam)
6/8 anonim válasza:
Nálunk a százforintos boltba és a hobby boltba is lehet kapni
7/8 anonim 

válasza:

1 forintért kapsz a vatera.hu-n.Amilyen méretben csak szeretnéd.Szeged?Használt cikk piac!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. dec. 25. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!