Megéri vajon ez a készlet? (Metabo Bs 14,4)
a kulcskészlet:
www.szerszamoutlet.hu/index.php?_yato_szerszamkeszlet_klt_94_r_yt1268&kat=184&id=2296
még ezen gondolkodom jó 10e olcsóbb és nyomatékra ugyanannyi.
www.szerszamoutlet.hu/index.php?_bosch_psr_144_li2_akkus_furocsavarozo_1db_akkuval&kat=17&id=3652
vagy a metabond 14,4 "erősebb"?
amolyan otthoni munkára kellene ...szerintetek?
erről a boltról vélemény: Gelko
www.gelko.hu
Itt most jó áron vannak a gépek. Csak nem hamisítványok...:) vagyis rosszabbak mint a többi helyen
A linkekben látható termékek, a kulcskészlettől az akkus csavarozóig, mind megéri az árát. Úgy értem annak aki napi szinten, netán, ipari célokra kívánja használni. A kérdés az, hogy TE mire használnád. Alkalmanként, a háztartásban adódó problémák elhárítására, szerintem bőségesen megteszi, egy olcsóbb árkategóriájú termék is. Ezek profi szerszámok. De te tudod.
Egy 10e ft-os szerszámkészlet, és egy kb. 15e-es fúrócsavarozó épp úgy megteszi otthoni használatra, mint egy drága profi gép. Ezt tapsztalatból mondom.
De ez csak, egy vélemény a sok közül.
vgay akkor mondjuk ez:
BOSCH PSR 14,4 Li (nem a 2es változat hanem a sima) nyomíték:12/28Nm.
Tudjátok azt sem akarom ha csavarozok vagy hasonló ne bírja...
Jól mondja az előző, a Metabo felső kategóriás, profi termék, én csak akkor venném meg ennyi pénzért, ha a napi szintű munkámhoz kellene. Abban is biztos lehetsz, hogy amit gyárilag tartozékként hozzáadnak (az aprócikkek, amiket említettél) szintén ezt a minőséget képviselik.
Ha csak hobby és barkácscélokra kell, szerintem egy fele ennyibe kerülő gép is tökéletesen elég lesz (még mindig 25 ezernél tartunk, és annyiból igazán jókat lehet már kapni).
De természetesen ha van rá nem sajnált pénzed, akkor vedd meg a Metabo-t. Drága nagyon, de csúcsminőség.
Csak hát barkácsolásra megvenni olyan lenne, mint egy S osztályú Mercedest venni, azért, hogy hétvégénként menjél vele 2 kilométert oda-vissza.
Értem és köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
A metabond pw12 felé húzok.
Gondolkodtam a 2 aksis változaton de szerintem a 2 aksis inkább azoknak való akiknek folyamatos munkavégzés is szempont(gondolom én:). Kisebb barkács célokra elegendő az 1 aksi is, és ennél a terméknél 3 év gari is jár rá.
Kiváncsiságból, vajon hol az a határ ahol már inkább elkélne a 14,4 ereje?(vagyis az a +12Nm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!