Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Orkán anyagot házilag hogy...

Orkán anyagot házilag hogy lehet vízállóvá tenni?

Figyelt kérdés
olyan megoldás érdekel, amihez nem kell impregnáló spray
2012. nov. 13. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy tudom,nem csak spray létezik.

A szomszédomék nagy sielők,ők valami folyadékot vesznek,és azt teszik a mosógépbe a síruhákkal együtt.

2012. nov. 13. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

többféle impregnálószer létezik, vannak bemoshatók is, de de attól függ, milyen fajta anyaghoz készültek, azokhoz lehet használni.jelenleg az orkánnál sokkal jobb vízhatlan ill. lélegző anyagok vannak.

léteznek még régi házi kutyulmányok, viasz, gyanta, olaj, paraffin keverékek, de az orkán anyag nem szív be semmit, így csak a felületén lehet valami réteget létrehozni.

2012. nov. 13. 23:12
 3/3 anonim válasza:

Most próbálkozom egy Miele folyékony imp szerrel, amit norm mosógépbe kelk tenni, öblítő prg -ba, de feloldottam arányosan es ecsettel..sokszor működött, szöveten.ra kell szárítani

De!!!! Most van egy orkános kabátom, száraz alapra rácsöppentek vizet, nedvesnek tűnik, de LE HETE TÖRÖLNI róla , NEM SZÍVJA BE A VIZET.

egy részen impregnáltam ezzel a folyadékkal, rászárítottam, aztán...vizet csepegtettem rá...

Nem gördült rajta vegig a vízcsepp mig mas impregnált ruháknál, vizes maradt", úgy tűnt..de ugyanugy LE LEHETETT SZÁRAZ RONGGYAL TöRöLNI.

UGY NEZ KI, semmi különbség az orkánnál az impregnált es nem impregnált verziónál, az orkan maga önmaga VÍZHATLAN.

Tud valaki errol tobbet???

Megköszönném!

2020. jan. 20. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!