Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kutyaházat készítenénk az...

Kutyaházat készítenénk az alábbi megdolás tényleg megfelelő lenne?

Figyelt kérdés
valahol olvastam hogy az illető belülről 5cm hungarocel-t tett, és arra laminált padlót. Belülről. Szerintetek is ez jó szigetelésnek? Nekünk is van pár db padló lemezünk.
2012. okt. 23. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem annak csak abban az esetben van értelme, ha a házikó nagyjából zárt. valamiféle ajtó, vagy lengőajtó féleségre gondolok. Ugyanis ha a szokásos kutyaól formát vesszük alapul aminek nyitott oldala van, [link] akkor felesleges vele vesződni, mert a szigetelés nem éri el a célját.

De. Ha egy ehhez hasonló lengőajtót készítesz, [link] aminek felül vannak a zsanérjai, akkor nagyon is sok értelme van a szigetelésnek. Nekem is ilyen megoldás van.

Az én vizslám, évek óta használja, és télen ki sem lehet könyörögni belőle, olyan jó kellemes "meleg" van bent.

2012. okt. 23. 07:36
 2/5 A kérdező kommentje:
nem fog megfulladni a kutyus ha ilyen lengőajtót teszek fel rá? Vagy neked alul pl van hézag?
2012. okt. 23. 07:46
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Ami az ajtón körben van, az a hézag kb 3-5 mm az bőségesen elég. Amúgy is kell ennyi rés, az akadásmentes működéshez.

Az én EB-em még nem panaszkodott légszomjra. Na, jó ez vicc akart lenni.

2012. okt. 23. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Még annyit hozzáfűznék, hogy érdemes ezt a bizonyos ajtót vékony plexi lapból készíteni. Egyrészt, könnyű az anyaga, és az orrával könnyedén tudja ki-be nyitogatni, másrészről, ha bent van az ólban, akkor nappal sincs sötétben, és még ki is tud kukucskálni.
2012. okt. 23. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lábtörlőt csavaroztunk a kutyaház bejárata elé. Nagyon klassz lett. könnyedén közlekednek ki és be és mindig bezáródik az "ajtó".
2012. okt. 24. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!